Proprietarul poate șterge definitiv contul și datele din Cont → Abonament → Șterge contul. Citește și confirmă avertismentul. Anulează separat abonamentul activ în configurările Contului Apple.
Proprietarul poate șterge definitiv contul și datele din Cont → Abonament → Șterge contul. Citește și confirmă avertismentul. Anulează separat abonamentul activ în configurările Contului Apple.