مالک میتواند در حساب ← اشتراک ← حذف حساب، حساب و دادهها را برای همیشه حذف کند. هشدار را بررسی و تأیید کنید. اشتراک فعال را جداگانه در تنظیمات حساب Apple لغو کنید.
مالک میتواند در حساب ← اشتراک ← حذف حساب، حساب و دادهها را برای همیشه حذف کند. هشدار را بررسی و تأیید کنید. اشتراک فعال را جداگانه در تنظیمات حساب Apple لغو کنید.